perjantai 4. marraskuuta 2011

Yksi ruokaidea

Viime aikoina olen tehnyt usein itselleni tällaisen combon: tomaattia, pekonia, fetajuustoa ( maustettuna ) + fetajuuston maustettua oliiviöljyä, oliiveja, pikkasen krutonkeja ja päälle parmesanjuustoa. Nämä lautaselle kasattuna ja uuniin 200 astetta ja noin parikymmentä minuuttia. Suoraan saa sopivan ruoka-annoksen ja maukkaan ja vähähiilihydraattisen. Lautaselle voi tietysti heittää mukaan mitä vain muutakin lisukkeita, mistä tykkää. Kysymyksessä vähän samanlainen ajatus, kun kirjoitin omista "sekamunakkaistani" aikaisemmin, mutta nyt ilman kananmunaa ja uunissa tehtynä. Tältä näyttää lautanen ennen parmesanjuustokuorrutusta.
Ja nyt itse asiassa lähden tätä annosta syömään.

Ei kommentteja: